Trupa Take That se poate desparti din nou.
   
Viitorul trupei Take That este din nou sub semnul indoielii

 28.08.2011

Dupa ce abia au incheiat cu succes turneul Progress, membrii trupei Take That se gandesc din nou la despartire.

Problemele pe care le aveau inaine de acest turneu si peste care pareau ca au trecut, ameninta din nou sa desparta trupa.

Howard Donald, 43 ani, Jason Orange, 41 ani, si Mark Owen, 39 ani, par sa fie extenuati dupa turneu, si spun ca la varsta lor nu mai pot face fata unei alte asemenea intreprinderi.


 
Iar Robbie Williams ii scoate pe toti din sarite cu pretentiile sale de front man. 
Neintelegerile au aparut inca din luna februarie la Brit Awards, cand Robbie a cerut ca el sa fie cat mai in centrul atentiei in timpul prestatiei lor pe scena.
Lucru care nu a fost deloc pe placul celorlalti. Iar comportamentul lui sfidator si cateodata chiar batjocoritor la adresa colegilor sai in afara scenei, a dus la cresterea tensiunilor dintre ei.

Un apropiat al grupului a declarat revistei Sunday Mirror, ca trupa va lua o vacanta de cel putin doi ani, timp in care Robbie planuieste un nou album si un nou turneu solo.

Cel care tine inca impreuna trupa, este Gary Barlow, care le-a cerut colegilor sai sa nu ia o decizie pripita, si sa astepte pana dupa Craciun, cand el isi va incheia rolul de membru in juriu la X Factor.
Atunci se pare, vor discuta serios despre problemele lor si vor lua o decizie.

Purtatorul de cuvant al trupei a declarat zilele trecute ca zvonurile privitoare la despartirea trupei nu sunt adevarate, si ca membrii ei sunt in relatii forte bune si se afla intr-o bine meritata vacanta dupa incheierea turneului.

Noi nu putem decat spera ca toate aceste zvonuri nu sunt adevarate si ca ii vom mai putea asculta si vedea pe scena. 

COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud