Ted Williams a ajuns din om al strazii, vedeta internationala.
   
Ted Williams, omul cu voce de aur

8.01.2011

Povestea unui om al strazii din Statele Unite a carui voce a uimit pe toata lumea, este pe primul loc in topul stirilor din intreaga lume.

Ted Williams era in urma cu doua zile un cersetor, care pentru cativa centi le facea trecatorilor o demonstratie cu uimitoarea lui voce.

Descoperit de angajatul unui post de radio din Columbus, Ohio, Williams a ajuns vedeta peste noapte.


Povestea lui este asemanatoare cu a multor oameni cazuti in patima alcoolului si a drogurilor. In tinerete lucra la un post de radio, avea o cariera de viitor, o familie fericita, o sotie si nu mai putin de noua copii.

Alcoolul si drogurile l-au facut sa piarda absolut tot. A ajuns pe strada, un om al nimanui, si a trait asa timp de 17 ani.
Ajutat insa de asistenti sociali si de personalul de la adapostul unde mai statea din cand in cand, a reusit sa invinga adictiile care i-au distrus viata.

Iar acum, viata i-a mai oferit o sansa. Dupa ce povestea lui a facut inconjurul lumii, ofertele au inceput sa curga. A aparut in cele mai importante emisiuni la Tv si radio, si a primit foarte multe oferte de munca.

Si, cum in America nici o poveste de succes nu scapa de bagheta magica a Hollywood-ului, i s-a oferit si un rol intr-un film. Si nu orice film, ci unul in care il va avea ca partener pe Jack Nicholson.

O adevarata trecere de la agonie la extaz. Ce isi doreste insa Williams?
El vrea sa lucreze din nou in radio, sa-si revada familia, sa isi ajute copiii si mama.
Acum, la 53 de ani, isi vrea viata inapoi. Si o poate avea, daca nou cucerita celebritate nu il va arunca din nou in iad.

Noi ii dorim succes!COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud