Sting si Shakira vor concerta la Bucuresti.
   
Sting si Shakira vor canta la Bucuresti

23.02.2011

EMagic anunta concerte noi la Bucuresti in aceasta vara!

Sting
va veni pe 6 iunie in Piata Constitutiei, cu turneul sau, Symphonicity.

El va interpreta cele mai cunoscute hituri din perioada Police, sau din cariera sa solo, intr-o noua versiune, acestea fiind reorchestrate pentru aranjament simfonic.

Continuand seria concertelor cu casa inchisa, Sting este insotit pe scena de 48 de muzicieni ai Royal Philarmonic Orchestra, condusi de dirijorul Steven Mercurio.

Telul acestui proiect este acela de a-si reinventa muzica, cu ceea ce el numeste "o noua si mai bogata paleta de culori muzicale."


Vom putea astfel sa ascultam live piese ca Englishman in New York, Desert Rose, Everything She Does Is Magic sau Roxanne.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de vineri 25 februarie, pe www.myticket.ro sau in reteaua magazinelor Diverta. Preturile sunt de 395, 295, 195 si 135 lei.

Iata-l pe Sting interpretand piesa Everything She Does Is Magic, la festivalul Rhytmes Du Monde, in Maroc.

Shakira
vine si ea la Bucuresti, pe 7 mai, tot in Piata Constitutiei, cu turneul The Sun Comes Out.

Artista, aflata pentru a doua oara in Romania, a primit ieri titlul de Artistul Anului 2011, din partea Universitatii Harvard.

Presedintele Fundatiei Harvard, Allen Counter, a spus in discursul sau: "Contributia ei la dezvoltarea muzicii si creativitatea extraordinara de care da dovada Shakira, au fost aplaudate de oameni din intreaga lume. Este o artista admirata pe plan mondial si pentru eforturile sale umanitare, prin fundatia Barefoot, pe care a infiintat-o."

Turneul The Sun Comes Out este cel de-al 5-lea turneu al artistei columbiene si promoveaza cele mai noi albume ale ei, She Wolf si Sale El Sol.

Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara.

Exista patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip - 280 de lei, gazon A - 180 de lei si gazon B - 120 de lei.

Pana cand Shakira va ajunge la Bucuresti, aveti timp sa invatati Waka Waka!COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud