De cand este membru in juriul de la American Idol, Steven Tyler considera ca era lui a trecut
   
Steven Tyler considera ca era lui a trecut

16.03.2011

De cand este membru in juriu la American Idol, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, si-a schimbat parerea despre industria muzicala.

"As vrea sa mai pot face ceva pentru era mea, dar era mea a trecut." a declarat Tyler intr-un interviu recent la o intalnire cu fanii, in Beverly Hills.

Sa se simta oare Tyler la 63 de ani prea batran pentru rock?

" Timpurile s-au schimbat. Acum totul se rezuma la a te face auzit.
Dar trebuie sa ai o piesa buna, si in mod cert trebuie sa fii bun."

Chiar daca la inceput a avut retineri atunci cand a fost invitat sa faca parte din juriul de la American Idol, Tyler pare sa-si fi intrat foarte bine in rol, si chiar a devenit pasionat de ceea ce se intampla in concurs.


"N-am vrut sa fac asta," recunoaste el. "Urmarisem foarte putin concursul si eram convins ca e un mare rahat."
"Nu credeam ca cineva poate ajunge un idol doar in urma unui concurs. Nu realizam atunci cu cata pasiune se implica oamenii din America, si cu cat interes ii urmaresc pe acesti pusti."

Tyler a devenit atat de implicat in acest concurs, incat i-a convins pe colegii sai de trupa sa apara pe scena la incheierea sezonului.
Chiar daca basistul Tom Hamilton si mai ales chitaristul Joe Perry au fost impotriva implicarii lui Tyler in acest concurs, se pare ca tensiunile din trupa s-au mai potolit.

Tyler le-a promis colegilor sai ca se va implica mai mult in activitatea trupei si se va reintoarce in studio pentru a inregistra un nou album.


COMENTARII

GNr3hpWR6iGE
to Tim yesterday that sometimes I look and fruit and just can’t believe itr128#2;pomeg&anates especially. The way they are made, so intricately filled with deep red seeds and how stunning they are… it’s amazing.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud