The Expandables va fi lansat in luna august.
   
Silvester Stalone accidentat la filmari

Ultimul film al lui Silvester Stalone, The Expandables a fost cu ghinion pentru actor. Fara sa tina seama de faptul ca are totusi 63 de ani, Stalone a tinut neaparat sa faca si unele cascade din film. Astfel, in timpul unei scene de lupta, el s-a ales cu gatul rupt.

Intr-un interviu acordat revistei FHM, Stalone marturiseste ca fara sa spuna nimanui, a fost supus unei interventii chirurgicale iar acum are o placuta metalica la gat.

Nu este prima oara cand Stalone este ranit grav in timpul filmarilor. Pe vremea cand filma Rocky IV, in timpul unui meci de box cu Dolph Lundgren el a incasat cateva lovituri atat de puternice incat a trebuit transportat cu elicopterul la spital si timp de mai multe ore a fost intre viata si moarte.

The Expandables va fi lansat in luna august. Pe langa faptul ca apare ca actor, Stalone este regizor si scenarist. Iar distributia este una de exceptie. Dolph Lundgren, Arnold Schwarenegger, Mickey Rourke, Eric Roberts, Gary Daniels, si regretata Brittany Murphy.COMENTARII
Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud