Compania Sony Pictures pregateste deja un film despre viata lui Steve Jobs.
   
Se pregateste deja un film despre viata lui Steve Jobs

11.10.2011

Nu a trecut mult timp de la moartea lui Steve Jobs, si deja se pregateste un film despre viata si activitatea sa.

Scenariul va avea la baza singura biografie autorizata a lui Jobs, scrisa de Walter Isaacson, cel care a avut ocazia sa-i ia si ultimul interviu, in urma cu cateva saptamani.

Lansarea cartii, care urma sa fie pe 22 martie 2012, a fost devansata, astfel incat o vom putea gasi pe rafturiile librariilor incepand cu 21 noiembrie, si se prevede deja ca va fi un best seller.
Sony Pictures au cumparat drepturile de autor, si prin contractul incheiat, Isaacson va primi trei milioane de dolari daca filmul va fi produs, si un milion, daca filmul nu se va face.

Sony spera sa-l aduca la bord pe scenaristul Aaron Sorkin, cel care a scris si scenariile unor filme de succes, ca Moneyball si The Social Network.

Cariera de inceput a lui Jobs, si activitatea sa pana in 1997 su fost deja subiectul unui film TV, intitulat Piratii din Silicon Valley.
Produs de TNT in 1999, filmul a avut la baza cartea Fire In The Valley, si prezinta ascensiunea lui Steve Jobs si a lui Bill Gates, precum si rivalitatea profesionala a acestora.

Actorul Noah Wyle, cel care l-a interpretat pe Jobs in acel film, si-a facut treaba atat de bine, incat Jobs l-a invitat pe scena pentru a face o farsa publicului, la una dintre conferintele Macworld, la care participa.
COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud