Voicu Panzar, reprezentantul Romaniei la Mister World vorbeste o engleza de balta.
   
Ricky reprezinta cu cinste Romania la Mister World

24.03.2010

Reprezentantul Romaniei la Mister World, celebrul Ricky Martin al Romaniei, fostul sofer al Monicai Columbeanu, campionul inimilor frante,adica Voicu Panzar, este un tip multi talentat.

Este un tip sportiv, puternic dar sensibil, se misca bine si pe podiumul de moda si in club, e super sofer si super manechin. Doar de la lectiile de limba engleza se pare ca a lipsit nitel. In prezentarea pe care el si-o face pentru concurs, vorbeste o engleza greu de descifrat, care probabil ca a smuls juriului hohote de ras.

Dar, trebuie sa-i acordam circumstante atenuante, deoarece el a invatat italiana si nu engleza. Asta aflam de pe site-ul concursului. Tot de acolo aflam ca Ricky este student la stiinte politice si ca dupa terminarea facultatii vrea sa lucreze la Ministerul Mediului.

Noi credem ca ar fi pacat sa se iroseasca lucrand pe un post obscur la minister. Ii propunem sa se pregateasca si sa candideze pentru Parlamentul European. Doar acolo se poate pune cel mai bine in valoare.
Curaj Ricky, se poate!

Iata-l  aici pe Ricky cum face praf limba engleza.
 COMENTARII

LwLrBVowuED
Apeatcirpion for this information is over 9000-thank you!

16ZMd3SUTrq
Deep thought! Thanks for corigtbutinn.

GpVdwJIS6
Dec18 Whnveeer I at first left a comment I clicked on the Notify me any time new comments are added checkbox and now every time a comment is added I get four email messages with the exact same comment.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud