Din cauza starii proaste a sanatatii sale, Phil Collins se gandeste din ce in ce mai des la sinucidere.
   
Phil Collins se gandeste la sinucidere

10.11.2010

Phil Collins trece prin cea mai neagra perioada a vietii sale.
Dupa ce in 2000 si-a pierdut auzul la urechea dreapta, in 2009 a suferit o dislocare a doua vertebre in zona gatului, in urma careia abia isi mai poate folosi mainile.
A trecut prin mai multe interventii chirurgicale, dar fara succes.

El isi petrece acum cea mai mare parte a timpului organizandu-si uriasa colectie de artifacte de la Fortul Alamo, pentru care are o mare pasiune, si avand grija de cei doi baieti pe care ii are din ultima sa casatorie.

Collins nu a mai scos un album original de la Testify, din 2002.
Anul acesta a scos Going Back, un album de cover-uri Motown, din anii '60, care a ajuns pe primele locuri in topurile din intreaga lume.

Pentru inregistrarea acestui album, Collins a tinut neaparat sa cante la baterie, si pentru aceasta, betele i-au fost lipite de maini cu banda adeziva.
A inregistrat intreg albumul asa, cu eforturi foarte mari.


Boala de care sufera, faptul ca nu mai poate canta la instrumentul care l-a facut celebru, l-au facut pe Collins sa se gandeasca din ce in ce mai des in ultimii ani la sinucidere.
Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, el marturiseste acest lucru:

"Nu mi-as zbura creierii", spune el. "As lua o supradoza, sau as face ceva care sa nu doara. Dar, n-as putea sa le fac asta copiilor mei. Un comic care s-a sinucis in anii '60, a lasat un bilet in care spunea:"Prea multe lucruri au mers prost, prea mult timp." Ma gandesc des la asta.", marturiseste Collins in interviu.

Speram din toata inima sa nu-si puna vreodata in aplicare aceste planuri.


Puteti vedea aici videoclipul piesei Heathwave, de pe albumul Going Back. Impreuna cu alte videoclipuri ale pieselor de pe acest album.COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud