O fetita din America patineaza pe "Whip My Hair".
   
O tanara speranta a patinajului american

29.12.2010

Dupa ce Wilow Smith a luat cu asalt lumea muzicala cu piesa Whip My Hair, tot mai multi copii sunt inspirati de tanara vedeta.

O patinatoare de doar 9 ani din Statele Unite, a evoluat intr-un concurs pe piesa  si in stilul lui Willow.
Starr Andrews este numele micii sportive, si vazand evolutia ei nu ne indoim ca peste cativa ani va urca pe cele mai inalte podiumuri ale lumii.





COMENTARII

vpGpQgUo
Frate Marius,Am stat o saptamana pe magrine, sa-mi treaca senzatia de voma neimplinita. O saptamana am avut imaginea aia in fata, imediat dupa ce v-ati intors de pe scena, la prima pauza in care aia a scos din gura o negativa . Nu ma dau psaihologist dar e de la sine inteles sa nu-ti incepi ziua cu o remarca negativa, doar daca nu vrei sa-i tai cheful aluia de munca in ziua cu pricina. Mai departe, nu mai conteaza. A sunat mai slab ca la semifinala asta e cert. Dar a sunat pentru ca asa trebuia sau pentru ca nu ai mai avut de ce si uite asa, se scrie istoria. Mai ti tu minte cand, la mine in birou, m-am mirat ca babele cand te-am auzit cu Eurovisionul asta? Eu stiam, ca astia baga alunecari cand ramai singur cu poarta goala! Eu sunt cel mai mare fan al vostru! Stii de ce? Pentru ca prietenii stiu de ce ) Hai sa bem o cafea buna si sa-ti mai spun din culise de unde stiu? simplu mereu e la fel. Unii stau acolo sa murdareasca munca cinstita. Nu trebuia sa castigati, dar in primii 3 trebuia sa fiti. 10-cele este al lor, dintotdeauna!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 



Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud