O nunta merge prost din cauza unei femei care se crede dansatoare la bara.
   
O nunta cu bucluc!

 


COMENTARII

VUAXc7NvuLHs
The voice of ralntiaoity! Good to hear from you.

h0GuTPzf
What a festive and fun room for Christmas. Your tabletop tree looks so cute with the little st.Mnikgsocerry Christmas to you and your family, Kim!Mary Alice

aX1mSuy5bO9u
Ha! Am fost si noi doua acolo, in formula 2 in 1 dar am fost anoadmua si tare mi-a facut placere sa-mi reamintesc. Sa va fie de bine asa nunta simpatica, toate pozele sunt frumoase, dar unele sunt pur si simplu superbe, serios, ma uitam si acum la ele mici bijuterii de pastrat in suflet.

jwPpFMKARo
Ne uitam chiar zilele tercute pe pozele din albume si ne`am amintit cat de usor am colaborat cu voi, indiferent ca a fost vorba de sedinta foto in sine, sau de filmarile de la biserica si restaurant.Nunta noastra a fost o experienta unica si incantatoare, iar voi ati surprins, cu mult talent si profesionalism, momentele fericite prin care am trecut.Putem spune ca sedinta foto a fost cel mai relaxant episod al nuntii datorita experientei si creativitatii echipei de la Videodreams , iar talentul lor si-a lasat amprenta asupra produsului final: poze deosebite, albume frumoase, dvd-uri cu un continut de calitate si de bun gust, peste care vom privi cu placere de-a lungul anilor Speram sa ne revedem cat de curand, cu ocazia altor evenimente deosebite !

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud