Martina Navratilova a fost diagnosticata cu cancer la san.
   
Martina Navratilova lupta cu cancerul

7.04.2010

Vesti proaste pentru celebra tenismena Martina Navratilova.
In luna februarie, in urma unui control medical de rutina, a fost diagnosticata cu cancer la san. I-a fost descoperit un nodul, care in urma biopsiei s-a dovedit din pacate a fi malign.

Socata la aflarea acestei vesti, Navratilova a luat insa taurul de coarne si a inceput lupta cu boala.
A suferit o interventie chirurgicala prin care i-a fost inlaturat nodulul si in curand va incepe tratamentul cu radiatii.

Este increzatoare ca va reusi sa invinga boala si spune ca pe langa stilul de viata sanatos pe care l-a urmat intreaga viata, o abordare mentala pozitiva o va ajuta.

In varsta de 53 de ani, Navratilova inca mai activeaza pe plan sportiv. Ea joaca tenis, hochei pe gheata si concureaza in competitii de triatlon.

Martina Navratilova este de cativa ani ambasadoare a organizatiei AARP - Asociatia Americana a Pensionarilor- si promoveaza in randul acestora adoptarea unui stil de viata sanatos, activ, bazat pe implicarea pensionarilor in activitatile comunitatii si dupa ce si-au incetat activitatea profesionala.

Ea le transmite acum tuturor femeilor sa aiba grija de sanatatea lor, si sa-si faca analize periodic, pentru a putea actiona din timp.


COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud