Mariah Carey a dat publicitatii numele copiilor ei.
   
Mariah Carey a dezvaluit numele copiilor ei

5.05.2011

Diva Mariah Carey a fost pe primele pagini ale ziarelor din toata lumea saptamana trecuta, dupa ce a nascut un baiat si o fetita, chiar cu o zi inainte de aniversarea casatoriei.

Cantareata si sotul ei, Nick Cannon si-au reinoit juramintele, nu intr-o ceremonie fastuoasa, ci in salonul de spital, inconjurati doar de familie si buni prieteni.

Acum, toata lumea astepta sa vada ce nume vor alege pentru noii nascuti.

Managerul lui Mariah, a dezvaluit la CNN ca fetita se va numi Monroe Cannon, in amintirea lui Marilyn Monroe, pe care Mariah o considera o adevarata inspiratie, iar baietelul se va numi Morrocan Scott Cannon.

Se pare ca Maroc este locul in care Nick a cerut-o in casatorie pe Mariah, si in amintirea acestui moment i-au pus baietelului acest nume.
 
Toti fanii cantaretei o asteapta acum sa se intoarca in studioul de inregistrare, si se intreaba cum va evolua oare cariera ei de acum inainte.COMENTARII

E3JJuA0h
Please teach the rest of these internet hoalngois how to write and research!

hVjwQsImGUYJ
I think it's a clever idea, because it stops noobs and paedos from finding out about these kind of videos (well, I wo#ndl&u39;t find it funny if some person took me, so stop laughing at paedos.)

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud