Lil Wayne a fost consemnat la izolare, pentru posesia unor casti si a unui mp3 player.
   
Lil Wayne consemnat la izolare

6.10.2010

Rapper-ul Lil Wayne are probleme la inchisoare.

Condamnat la inceputul acestui an la un an de inchisoare pentru posesie de arme, Wayne parea ca trece fara probleme prin perioada de incarcerare.

Pana acum, cand a fost consemnat la izolare, dupa ce a fost prins avand in posesie o pereche de casti, un mp3 player si un incarcator, lucruri interzise in inchisoare.

El isi va petrece astfel timpul ramas pana pe 4 noiembrie, cand ar trebui eliberat. Singurul lucru care i se va permite, este o convorbire telefonica pe saptamana.

Inainte insa, Wayne s-a bucurat de o viata sociala activa, putand sa-si petreaca timpul alaturi de ceilalti detinuti, sa faca sport, sau chiar sa filmeze un videoclip alaturi de Eminem.


COMENTARII

GVKLtbDHV
Izolarea blocurilor e doar o ctmesoizare a lor,nicidecum o imbunatatire a spatiului locativ,apartamentului. Ar trebui sa va uitati la cat de superficial lucreaza cei care pun aceste placaje de polistiren (zapada artificiala). Nu stiu cum o bucata de zapada artificiala ar putea sa tina temperatura la un nivel acceptabil in casa. Muncitorii care realizeaza aceste izolatii termice pun aceste placaje,le infing direct in fosta zugraveala exterioara a blocului. Bun,ar parea normal.. Dar multe blocuri au fost zugravite in calciu (adica cu stropi mari si grosi,acei stropi mari strapung acea placa de polistiren si toata munca se duce de apa sambetei). La multe dintre aceste blocuri,acea zugraveala in calciu/stropi,incepe sa se cojeasca si sa cada,deci sa va imaginati ce o sa se intample atunci cand o sa se cojeasca acea zugraveala care e acoperita de o placa de polistiren Si sa nu mai zic despre faptul ca se iau preturi enorme pentru izolarea blocului. Firmele de izolatii termice au un profit de 100%,adica platim dublu decat ar trebui ! Succesuri !

48veT2jlC9q
Domnilor,Sunt unul din cei ce au placat doua bcoulri din bv.Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca cele doua comentarii sunt facute de persoane care nu stiu ce inseamna aceasta tehnica de anvelopare.apoi cred ca se si face confuzie intre programul primariei Brasov si cel facut de anumite asociatii (cum este si cea in cea in care locuiam si eu din pacate), cu tot felul de firmulite care mai de care mai amarate (pe criteriul pretului).Anvelopare blocului cu polistiren are un principiu simplu: mutarea asa numitului punctului de roua (denumire oarecum gresita), adica a locului in care aerul din casa intalneste raceala si umiditatea peretului cat mai departe de suprafata peretelui din apartament catre exterior. Aplicand acest polistiren cu adeziv si ciupecile speciale crampoane din plstic cu o contrapiesa tip ciuperca, masa de spaclu cu plasa speciala si apoi tencuiala decorativa, se previne intrarea temperaturilor scazute in zona de zid (care si el este un zid tip sandwich=beton armat 10 cm la exterior, vata de sticla 10 cm si beton armat la interior) in zid. Astfel confortul termic in apartament si in bloc creste cu cateva grade bune (3-7 grade) ceea ce duce la o reducere de consum la sistemul de incalzire. Mai mult o anvelopare completa a unui bloc, adica fatada, acoperis si subsol, reduce pierderile in mod global de pe toate zonele comune, care si ele sunt un factor generator de discomfort termic. Daca dorit detalii ma gasiti pe pentru explicatii tehnice, consultare sau discutii pur si simplu. Va rog sa-mi scrieti si va voi ajuta sau lamuri. Dedeu

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud