Andreea Balan lanseaza un nou proiect pe piata romaneasca.
   
Lectia de dans.ro

19.02.2010

Andreea Balan a lansat pe piata muzicala un proiect nou, interesant, care vine in completarea activitatii ei artistice, abordand de aceasta data partea de business.

Pe site-ul www.lectiadedans.ro  Andreea Balan ne arata foarte clar care este propunerea ei de afaceri.

Organizatorii de spectacole sau fanii care o vor prezenta la diverse evenimente, gasesc aici patru variante de show cu desfasurator complet, pot cunoaste trupa cu care Andreea lucreaza, pot vedea fotografii si inregistrari din concerte si, foarte important, pot afla si preturile pentru toate acestea.

 O oferta completa, o idee buna, careia ii dorim mult succes.


COMENTARII

dan georgiana elena
andreea eu sunt fana ta nr 1.iti urmaresc toate videoclipurile.eu cu prietena mea badea gulean oana suntem fanele tale nr 1.te iubim.

badea gulean oana
andreea sunt fana ta nr.1 din lume.vin aproape la fiecare concert al tau si am multe autografe de la tine,te urmaresc zi de zi si incerc sa iti invat toate dansurile.iti doresc mult succes in cariera si sper din tot sufletul sa ne intalnim si sa vorbim candva.

badea gulean oana
sunt cel mai mare fan al tau.de cand aveam 4. ani imi doresc sa te intalnesc fata in fata si sa vorbim.de mult imi doresc sa fiu una dintre dansatoarele tale.

Crina
andreea sunt fanul tau nr 1 te iubesc tare iubesc si cantecele si dansurile tale de la 3 ani te ascult de atunci imi doresc sa te vad fata in fata .Mult noroc in viata si te admir foarte mult. Cu dragoste fanul tau Crina

gabriela
Andreea esti o fata exrtaordinara dar nu inteleg de ce nu vorbesti si despre viata ta intima cum ar fi sa nvi tu cu Kheo la o emisiune sa vorbiti doar despre voi doi....:-p

oana
mult mult succes ANDREEA in cariera si abiasa astept sa te vad fata in fata....:X

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud