Lady Gaga isi doreste pentru anul acesta un nou album si un nou turneu.
   
Lady Gaga pregateste un nou album

10.01.2012

Lady Gaga a confirmat intr-un recent interviu faptul ca anul acesta va lansa un nou album, dupa care va pleca intr-un  nou turneu.

Ea a mentionat ca este nerabdatoare sa inceapa inregistrarile si se considera un artist norocos pentru ca poate ca faca ceea ce ii place cu succes.

Intrebata daca isi doreste sa fie mama, Gaga a declarat: "Intr-o zi, peste mult, mult timp...Noul album va fi copilul meu."

Ea nu a dat insa nici un indiciu despre perioada in care va pleca in turneu, chiar daca fanii sunt nerabdatori sa o vada din nou pe scena.

Cel de-al doilea album al cantaretei, Born This Way, s-a vandut in peste opt milioane de exemplare.


Pana o vor putea vedea pe scena, fanii o pot admira pe Gaga in cel mai nou numar al revistei Vogue L-Uomo - Italia, intr-un pictorial realizat de Inez&Vinoodh, si vechiul ei prieten, Nicola Formichetti.COMENTARII

GHeMqWqG
Now, now, Revolution isn’t garbage. I find it a little silly, but I watch every week, and it has a fun, 80′s action movie vibe. Obviously not ev7eyonr̵e;s cup o’ noodles, but garbage seems a bit strong. The bad guys’ hair/scraggly goatee is worth the price of admission alone.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud