Lady Gaga este data in judecata de fostul ei producator.
   
Lady Gaga isi arata coltii!

23.03.2010
Lady Gaga tine in permanenta prima pagina a ziarelor.
Mai nou, fostul ei producator Rob Fusari a dat-o in judecata pentru a-si recupera 30 milioane dolari drepturi de autor, ce-i revin spune el, din colaborarea cu Lady Gaga.

Fusari pretinde ca el este cel care i-a creat interpretei numele, si ca a compus alaturi de ea patru dintre melodiile albumului The Fame.

Dar Lady Gaga nu se lasa mai prejos. L-a dat si ea in judecata pe Fusari, pretinzand ca acel contract pe care el il invoca este ilegal, deoarece a fost  conceput in asa fel incat sa o insele.

Ea spune ca Fusari a profitat de lipsa ei de experienta si ca a semnat acel contract fara sa inteleaga tot continutul lui.
Bineinteles ca si ea cere compensatii.
Ramane de vazut cum se vor incheia cele doua procese.

Dar problemele nu se termina aici pentru cantareata.
Un alt colaborator al ei, basistul Tommy Kafafian a iesit la rampa si a declarat ca a colaborat cu Gaga si Fusari la compunerea piesei "Disco Heaven", pentru care nu a primit pana acum nici un ban ca drepturi de autor.

Tot el a fost cel care la rugamintea artistei a strans laolalta instrumentistii cu care ea a cantat anul trecut in timpul turneului din Europa si Asia.
Iar apoi, fara sa dea explicatii, inainte de inceperea turneului Nord American, Lady Gaga a concediat intreaga echipa, angajand alti oameni.

Cu toate ca este suparat pe cantareata, Kafafian spune ca nu o va da in judecata, fiind prea ocupat cu propria cariera. Dar spera in continuare ca aceasta ii va plati drepturile ce i se cuvin.

Dupa cum vedem, Lady Gaga are multe pe cap acum. Dar ar fi interesant sa aflam de ce parte se afla adevarul.
Pana atunci insa, se apropie ziua ei de nastere si a primit in avans un cadou neobisnuit, dinti de vampir din aur. Cantareata e incantata de cadou si declara ca sunt exact ce isi dorea.
Asa ca, feriti-va, Gaga isi arata coltii!

COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud