Azi, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith implineste 62 de ani.
   
La Multi Ani Steven Tyler!

26.03.2010

Azi e ziua unui nebun frumos al rock-ului, vocea trupei Aerosmith, Steven Tyler. Este greu de crezut, dar el implineste azi 62 de ani.

Nascut pe 26 martie 1948 in Yonkers New York, Steven Victor Tallarico a devenit o figura proeminenta a rock-ului mondial.
Este un tip cu o energie debordanta, care poarta tot timpul tinute cat mai colorate, iar celebrele esarfe legate de microfon au devenit o marca distincta a lui.

Steven a avut de copil legaturi cu muzica, tatal lui fiind muzician, profesor de muzica clasica la un liceu din Bronx.
In anii '60 a cochetat cu blues-ul, ca tobosar, iar mai tarziu ca solist in mici trupe locale ca The Strangeurs, The Chain sau William Proud.

Intr-una din vacantele pe care le petrecea in New Hampshire i-a intalnit pe viitorii sai colegi de trupa, Joe Perry si Tom Hamilton si a inceput odiseea Aerosmith.
Tyler a trait din plin viata de rocker, cu tot ce implica ea: inregistrari,concerte, turnee, dar si dependenta de droguri, alcool, medicamente. A fost internat de mai multe ori in clinici de dezintoxicare. El le-a facut pe toate.

O singura constanta a existat in viata si activitatea lui. Fanii, care i-au fost alaturi intotdeauna, indiferent de ce a facut sau sau ce s-a zvonit.

A fost casatorit de doua ori si are patru copii, trei fete, Liv Tyler (33 ani), Mia Abigail Tyler (32 ani) si Chelsea Anna Tallarico (21 ani), si un baiat, Taj Monroe Tallarico (19 ani).

Anul trecut se dadea aproape sigur faptul ca Tyler a parasit Aerosmith, chiar prin glasul lui Joe Perry care a anuntat acest lucru. Din fericire nu se confirma, Tyler iesind la rampa si declarand ca nu paraseste trupa. In schimb a fost din nou internat intr-o clinica de dezintoxicare, de data asta din cauza dependentei de analgezice pe care a capatat-o anul trecut dupa ce s-a accidentat grav cazand de pe scena.

In prezent se reface in Hawaii, alaturi de prietena sa Erin Brady. Arata foarte bine, este in forma si gata de a pleca in turneu cu trupa.

Avem norocul sa vedem Aerosmith si la noi, in concertul care va avea loc pe 18 iunie la Romexpo, in cadrul turneului "Cocked, Locked, Ready to Rock".

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturaresti, Humanitas - si online pe www.eventim.ro

Preturile sunt de 140 RON -Gazon B, 190 RON - Gazon A, 330 RON - Golden Ring si 590 RON- tribuna.
COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud