La Londra a avut loc premiera filmului ''Harry Potter and the Deathly Hallow''.
   
Harry Potter si-a luat la revedere de la fani

8.07.2011

Ieri la Londra a avut loc premiera filmului Harry Potter and the Deathly Hallow.

Dupa o dimineata in care a plouat din greu, dupa amiaza a adus soarele pe cerul Londrei, iar fanii s-au putut bucura de o premiera speciala.

Trafalgar Square a fost locul in care Harry Potter si-a luat la revedere.
Peste o mie de fani au fost prezenti, multi dintre ei veniti din alte tari, care au campat in piata cu cateva zile inainte, pentru a-i putea vedea mai bine pe eroii care i-au admirat pe ecran.

Toata distributia filmului a fost prezenta, alaturi de J.K. Rowling, scriitoarea care i-a dat viata lui Harry Potter.

Dupa ce au defilat pe covorul rosu, actorii au urcat pe imensa scena construita in piata, si au rememorat inceputurile acestei aventuri, care a durat timp de 10 ani.


Daniel Radcliffe, cel care avea doar 11 ani cand a inceput sa-l interpreteze pe ucenicul vrajitor, a tinut sa le multumeasca fanilor pentru statornicia lor, colegilor de platou cu care practic a crescut, si mai ales, scriitoarei J.K. Rowling, fara de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

Si, a recunoscut ca Harry Potter l-a ajutat sa devina actorul care este azi, si i-a dat posibilitatea unica sa-si consolideze cariera.

Emma Watson, care a purtat o superba rochie Oscar de la Renta, le-a multumit tuturor celor implicati in realizarea filmului, si a lacrimat alaturi de J.K. Rowling atunci cand s-a vorbit despre despartire.

J.K. Rowling a tinut sa le multumeasca tuturor celor care i-au cumparat cartea, celor care au vizionat filmele, si emotionata de reactia fanilor, a mai putut sa glumeasca printre lacrimi si sa spuna ca simte nevoia sa se aseze la masa de lucru si sa le mai daruiasca inca o carte.

Dupa premiera, toti cei care auavut norocul sa prinda un bilet, s-au indreptat catre cele trei cinematografe din Leicester Square pentru a vedea ultimul film din seria Harry Potter.

A fost o zi frumoasa pentru toti cei prezenti, o amintire speciala,  pe care fanii lui Harry Potter nu o vor uita prea curand.

COMENTARII

6Om9FvBT
At last, sonmoee comes up with the "right" answer!

yYoeISE6Xc
Your post captures the issue petyecrlf!

Szxkmazdl2T
Ma qualcuno puo' dire che c'e' una differenza sostanziale tra &quc;tourrent views" e "total views"? Non ci sono piu' di 500 utenti collegati in streaming, ma poco piu' di 100. Ciao

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud