Doi hackeri germani au patruns in computerele mai multor vedete.
   
Hackeri germani au atacat computerele vedetelor

6.12.2010

Doi hackeri germani au accesat computerele a peste 50 de vedete ale muzicii, in incercarea de a face rost de materiale compromitatoare si piese muzicale nelansate inca.
Cei doi, in varsta de 17 si 23 de ani, foloseau o metoda simpla, un Troian, cu ajutorul caruia intrau in computerele vedetelor si descarcau fotografii, detalii despre carduri bancare, emailuri si muzica.

Printre documentele downlodate de ei, se afla si o fotografie cu Ke$ha, in timpul unei partide de sex. Se pare ca cei doi chiar au contactat-o pe cantareata, incercand sa o santajeze. Fara rezultat insa.

Victime ale hackerilor au cazut si Lady Gaga si Justin Timberlake.

Si, chiar daca ei se laudau de ceva timp cu ocupatia lor, nu au fost luati in serios decat atunci cand Kelly Clarkson a informat politia ca mai multe piese ce-i apartin au aparut pe internet.
FBI in colaborare cu politia germana au reusit sa-i prinda, iar cantitatea mare de materiale gasite in computerele lor i-au uimit pe politisti.

Partea buna a povestii este ca vedetele si-au recuperat materialele, iar hackerii se vor lasa de meserie. cel putin o vreme.


COMENTARII

uEVvIUOVXW
I am forever indebted to you for this inimoratfon.

nhEYJ2sjpK
I rellay needed to find this info, thank God!

x1HpvYufMq2f
Hey, sutble must be your middle name. Great post!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud