George Michael este pasibil de inchisoare urma accidentului din 4 iulie.
   
George Michael pasibil de inchisoare

24.08.2010

George Michael are din nou probleme cu legea.
Azi, a aparut in fata unei instante londoneze, fiind acuzat ca a fost sub influenta drogurilor, pe 4 iulie, atunci cand a intrat cu masina
intr-un mic magazin foto din Hampstead.

Agentiile de presa prezinta cazul lui Michael in doua variante diferite.
Unele spun ca asupra lui s-au gasit cateva tigari cu canabis, si ca raportul toxicologic a dovedit faptul ca a consumat asa ceva.

Altele spun ca in sangele lui Michael s-au descoperit urmele unui antidepresiv puternic combinat cu acidul gamma hydrobutyric, cunoscut ca drogul violului,  care provoaca ameteli, greata si apoi un somn profund.

Oricare ar fi varianta reala, cert este ca in momentul accidentului, Geoge Michael s-a aflat sub influenta unor substante care i-au afectat capacitatea de a conduce.

Azi, instanta i-a suspendat permisul de o conducere pe o perioada de sase luni, si urmeaza sa dea sentinta pe 14 septembrie.

Spre ghinionul lui, George Michael a mai avut probleme cu legea in urma cu trei ani, tot din cauza consumului de canabis.
Si se pare ca de data aceasta, instanta nu va mai fi la fel de blanda. Judecatorul a tinut sa precizeze ca fapta lui Michael este una grava si exista posibilitatea de a fi condamnat la inchisoare.

Nu ne ramane dacat sa asteptam sentinta judecatorului, si sa speram ca aceasta nu va fi una prea dura.


COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud