Un grup de fani francezi ii cer daune doctorului Conrad Murray, urmare a mortii lui Michael Jackson.
   
Fanii lui Michael Jackson il dau in judecata pe doctorul Conrad Murray

10.01.2012

Chiar daca a fost gasit vinovat si condamnat pentru moartea lui Michael Jackson, doctorul Conrad Murray mai are inca multe probleme.

Se asteapta oricand ca familia mega starului sa il dea in judecata ca parte civila.
Le-au luat-o inainte un grup de o suta de fani francezi, care au hotarat sa-l dea in judecata pe infamul doctor, cerandu-i daune pentru trauma emotionala pe care au suferit-o in urma mortii idolului lor.

Fanii, membrii ai Michael Jackson Community, au depus prin avocatul lor actiunea de chemare in judecata a doctorului Murray, la tribunalul din Orleans-Franta, si vor avea prima infatisare pe 11 aprilie.


 "E ca si cum ti-ai fi pierdut un prieten din copilarie.intr-un tragic accident de circulatie", a declarat avocatul tinerilor. " Deoarece moartea lui te afecteaza emotional, ai posibilitatea sa actionezi in instanta si sa ceri daune".

COMENTARII

cEtBGetH4p
problema e complicata cat timp renamam in vraja cantitatii ignorand realitatea iadului si a raiului. de ce sa pornim de la certitudinea ca am sti ce e raiul si ce e iadul? cred ca nici Dumnezeu nu stie ce e raiul si ce e iadul... celrau fiind convins insa ca le are bine definite (asta e si slabiciunea lui). cumva raiul si iadul se definesc printr-o impreuna-lucrare intre OM-DUMNEZEU. exista o rugaciune in Apanthisma in care i se cere Domnului sa-l rusineze pe celrau in pofida a ceea ce stie acesta:ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/Cele%20mai%20frumoase%20rugaciuni%20ale%20ortodoxiei.pdf

XOoS0O21Z2m
Prea multa dezbatere in jurul unui sbueict mult prea dezbatut. Iadul, asemenea fenomenului religios, e o trista utopie, e Utopia pe invers, cea care e de evitat nu de atins. Utopia= locul care nu exista decat poate, in mintea noastra... Ca idee, iadul a provocat multa durere si dezamagire de-a lungul timpului, idee care in treacat fie spus, e o inventie pre-crestina, deloc fecunda. O idee care s-a insinuat ca realitate... Iar Isus da, a vorbit pre limba contemporanilor sai, folosind clisee verbale in voga atunci, cum ar fi conceptul de iad de pilda. Altfel cum s-ar fi facut inteles?

gina
r.i.p. mj

Crisy Angel Cristina
Trebuia sa isi vada de treaba lui sa nu ii fi bagat idei lui MJ cu PROFOPOL ala nenorocit asa nu sa fi ajuns la asa ceva e ingrozitor cum a putut sa faca asa ceva ar trebui impuscat la perete

dy
.... ii felicit pentru initiativa lor , cu toti de pe intreg mapamontul ar trebui sa avem astfel de dolente .... Michael a fost si va ramane forever in our heart!!!!!! sti ce se spune : "corpul se vindeca ...sufletul niciodata ". R.I.P. Michael Jackson 1958-2009!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud