Aniversare Elvis Presley.
   
Elvis Presley la 75 de ani

12.01.2010
Elvis ar fi implinit anul acesta pe 8 ianuarie, 75 de ani. In intreaga lume au avut loc evenimente care au celebrat aceasta zi. Dar bineinteles, cele mai grandioase au fost in Statele Unite.

Mii de fani din intreaga lume au venit in Memphis la Graceland, unde alaturi de fiica lui Elvis, Lisa Marie si de fosta lui sotie Priscilla Presley i-au adus inca un omagiu regelui rock-n-roll-ului.


Printre cele mai importante evenimente, mentionam aparitia unui set de 4 cd-uri, "ELVIS 75: GOOD ROCKIN' TONIGHT" care contin atat hituri cat si inregistrari live si raritati.

Si compania Cirque Du Soleil i-a dedicat lui Elvis un spectacol intitulat " Viva Elvis", care se joaca in prezent la Las Vegas.

Iar fostii colegi de scena ai lui Elvis s-au reunit si vor sustine de-a lungul acestui an o serie de concerte "Elvis Presley In Concert".  Regele va fi pe scena alaturi de ei prin imagini video proiectate.

Cum spectacolul se anunta a fi incendiar, cererile sunt pe masura. Asa ca, pe langa un turneu in Statele Unite el va putea fi vazut si in Europa in lunile februarie si martie. Irlanda, Franta, Germania, Elvetia, Olanda si Marea Britanie sunt tarile care vor gazdui acest spectacol.COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud