S-a incheiat etapa a treia a concursului Dansez Pentru Tine.
   
Dansez Pentru Tine - etapa a treia

3.04.2010

S-a incheiat cea de-a treia etapa Dansez Pentru Tine, o etapa ce a avut ca probe dansul popular si valsul lent.

Daca valsul lent a pus destule probleme concurentilor, dansul popular a fost vedeta serii. Cu ajutorul dansatorilor de la Ansamblul Muresul, toti concurentii au fost la inaltime.

Cea mai buna pereche a fost din nou cea formata din Andreea Spataru si Antonio Martins Dos Santos.
Andreea a evoluat mult de la etapa trecuta, iar Antonio a fost senzational. Dansul popular nu i-a pus nici o problema brazilianului care are ritmul in sange.
Au primit 10 pe linie pentru acest dans, iar valsul dansat de ei a fost cel mai bun din concurs. Ca urmare, s-au clasat pe primul loc cu 97 de puncte.


Catalin Botezatu s-a descurcat decent la vals si mult mai bine la dansul popular.
Se vede ca nu este un mare talent, dar e clar ca munceste mult. Pacat ca genunchiul accidentat ii creaza probleme. Am fi curiosi sa vedem ce poate.
Partenera sa, Liuba Savitchi, in continuare excelenta. Se misca in ritm, are gratie, talent, si duce greul in acest cuplu.
Ei au terminat pe locul doi cu 91 de puncte.

Catalin Morosanu si partenera lui, Magdalena Ciorobea s-au clasat pe locul trei cu 90 de puncte. Morosanu ne uimeste de fiecare data, evoluand din ce in ce mai bine.
Probabil ca este greu pentru oricine sa si-l inchipuie pe luptatorul feroce din ring dansand vals, dar iata ca a facut-o, si a facut-o bine, iar la dans popular a fost pur si simplu un deliciu.
Iata un om care chiar da tot ce poate pentru a invinge. Pregatirea si determinarea sportivului Catalin Morosanu se vad foarte clar.

Duelul din seara aceasta a fost castigat de perechea Iuliana Luciu - Grigore Moldovan, ei fiind votati de 64,81 % dintre privitori. In timp ce, cu doar 35,19 % Ana Maria Ferentz si partenerul ei Alexandru Gheciu au plecat acasa.

Pe Iuliana Luciu si partenerul ei ii mai asteapta insa, inca o saptamana de emotii, pentru ca au intrat din nou la duel, de data asta cu Dragos Bucurenci si Elena Geru.
Vom vedea saptamana viitoare care va fi urmatoarea pereche eliminata.

Exceptional numarul de folclor sustinut de Ansamblul Muresul si baletul emisiunii.
Si, nu in ultimul rand, ii uram si noi La Multi Ani, maestrului Cornel Patrichi, unul din cei mai mari balerini si coregrafi ai scenei romanesti!COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud