La etapa a patra a Dansez Pentru Tine, Iuliana Luciu a castigat duelul.
   
Dansez Pentru Tine - etapa a patra

9.04.2010

Etapa cu numarul 4 a concursului "Dansez Pentru Tine" de aseara, a fost una presarata cu surprize mai mult sau mai putin placute. Si ma refer strict la concurs, fara sa intru in culise.

Probele au fost passo doble si stilul "Michael Jackson". Doua dansuri care au creat multe probleme concurentilor.
Daca la stilul "Michael Jackson" s-au mai descurcat, de passo doble toti au trecut cu greu.
Si nu neaparat din vina lor, ci, mai degraba din cea a coregrafilor, care au incercat sa obtina mai mult din spectacol decat din tehnica propriu-zisa specifica acestui dans, lucru penalizat de juriu.
Echipa care s-a clasat pe primul loc, cu 91,5 puncte, a fost surprinzator, cea formata din Catalin Morosanu si Magdalena Ciorobea.
Si spun surprinzator, pentru ca nu au excelat la nici unul dintre stiluri. Partenera lui Morosanu a suferit din pacate o ruptura de tendoane la glezna piciorului drept si a concurat cu greu. Merita toate laudele, pentru faptul ca a dansat, in ciuda durerilor crancene pe care parea sa le aiba.

Morosanu insa, a facut spectacol, ca si pana acum. Chiar daca nu exceleaza la dans, pasiunea si vointa lui de a reusi fac toti banii.

Din nou Andreea Spataru si Antonio, foarte buni. Ei s-au clasat de data aceasta pe locul doi, cu 90 de puncte. Momentul "Michael Jackson" a fost original, excelent gandit de coregrafa si foarte bine executat de cei doi. Antonio a facut chiar un moonwalk foarte bun.
Problema lor a fost ca la toti ceilalti, la passo doble unde au primit note mai slabe.


Duelul a fost castigat de Iuliana Luciu si partenerul ei Grigore Moldovan, cu 59,52 % dintre voturi. deci, eliminati au fost Dragos Bucurenci si Elena Geru.

Saptamana viitoare se anunta un duel interesant, intre Diana Dumitrescu & Adrian Stan si Catalin Botezatu & Liuba Savitchi.

Nu ma pot abtine sa ma intreb daca supararea lui Botezatu din aceasta saptamana nu are oare ceva de a face cu faptul a intrat la duel. Nemultumirile lui vis-a-vis de modul in care decurge concursul sa fi avut oare o influenta negativa?

Si ma intreb asta deoarece prestatia lui Botezatu si a partenerei lui a fost de departe cu mult mai buna decat cea a Iulianei Luciu si a lui Grigore Moldovan.
Sincer, cred ca Botezatu nu avea ce cauta la duel.
Nu imi pun alte intrebari deocamdata, ci, prefer sa astept editia de vinerea viitoare.COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud