S-a desfasurat cea de-a doua etapa a Dansez Pentru Tine.
   
Dansez Pentru Tine - etapa a doua

28.03.2010

Vineri seara s-a desfasurat inca o etapa la Dansez Pentru Tine. Probele de saptamana aceasta au fost salsa si dans ritual.
Cel mai bine de aceasta data asta s-au clasat Andreea Spataru si Antonio Martins Dos Santos, care au primit un total de 93 de puncte.

Daca la salsa Andreea s-a cam incurcat, iar elementele acrobatice n-au iesit prea bine, la dansul ritual cei doi au excelat. Antonio a dovedit inca odata ca este un dansator si un acrobat foarte bun, prestatia lui de la capoeira fiind una dintre cele mai bune ale serii.


Catalin Morosanu a fost si el foarte apreciat, dovedind ca are si ritm si gratie. Atat salsa, cat si dansul traditional avand aprecierile juriului. Si asta chiar daca este accidentat la genunchi si se pare ca
are nevoie de operatie. Speram ca va reusi totusi sa duca acest concurs pana la capat.Catalin Botezatu a avut si el o seara mai putin buna, si el fiind accidentat la genunchi.
S-a vazut clar ca are dureri, chiar daca in seara asta greul l-a dus partenera lui, Liuba, care danseaza foarte bine, chiar prea bine pentru a fi o amatoare.
Coregrafa lor a facut in asa fel incat Botezatu sa se miste cat mai putin cu putinta. Au iesit basma curata, dar trebuie sa se multumeasca doar cu locul patru.Duelul serii a fost castigat de Dragos Bucurenci si Elena Geru, si ei cu o prestatie excelenta la dansul ritual. Si dupa ce au luptat la duel, au reusit sa se claseze acum pe locul doi cu 90 de puncte.Eliminati au fost deci, la un scor foarte strans, 49,69 % fata de 50,31 %, Doru Todorut si Emanuela Oprisan.

Saptamana viitoare se vor duela perechile Iuliana Luciu & Grigore Moldovan si Ana Maria Ferentz & Alexandru Gheciu.
Atat Iuliana cat si Ana Maria au avut prestatii slabe, chiar daca partenerii lor au evoluat destul de bine.
Vom afla vinerea viitoare care va fi a doua pereche care va parasi consursul.

COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud