Sarah Murdochs-a facut de ras in direct, anuntand gresit castigatoarea concursului Next Top Model din Australia.
   
Concursul Next Top Model din Australia s-a incheiat cu un moment jenant

29.09.2010

Concursul Next Top Model din Australia s-a incheiat luni seara cu un moment cum nu se poate mai jenant pentru prezentatoare.
 
Sarah Murdoch, nimeni alta decat nora magnatului media Rupert Murdoch, a facut o gafa de zile mari, anuntand o alta castigatoare decat cea votata de juriu.

La nici doua minute dupa ce Sarah a dat-o castigatoare pe Kelsey Martinovich, producatorul concursului a anuntat-o ca a gresit, iar adevarata castigatoare este Amanda Ware de 18 ani.

Daca Sarah Murdoch a fost teribil de jenata si nu mai stia cum sa-si ceara scuze, este de remarcat fair-play-ul celor doua concurente, care au trecut peste incurcatura cu multa eleganta.
Castigatoarea concursului, Amanda Ware va primi o suma de 20.000 $, un contract de reprezentare cu agentia Priscilla's,  25.000 $ pentru o campanie Levi, o masina Ford Fiesta Zetec, un pictorial de opt pagini in Harper's Bazaar Australia, si o vizita la New York unde va lucra cu agentia ELITE.

Nici Kelsey Martinovich nu va pleca insa cu mana goala. Pentru a se revansa fata de ea, compania Foxtel, cea care a transmis live concursul, i-a oferit 25.000 $ si sansa de a merge la New York.

"Sarah a trecut printr-o situatie dificila cu mult profesionalism si eleganta.  Amanda si Kelsey au avut punctaje apropiate in votul juriului. Ne cerem scuze pentru eroare." a declarat purtatorul de cuvant al postului de televiziune.

Iat-o pe Sarah Murdoch, probabil in cea mai jenanta situatie din viata ei.COMENTARII

vU8WUGXW2tz
You get a lot of respect from me for writing these helpful arclsiet.

wHatPbh8t
Whoa, things just got a whole lot eaersi.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud