BBC va face un film despre viata si activitatea lui Boy George.
   
Boy George subiect de film

8.02.2010

Boy George va deveni in curand subiect de film.
Cu titlul "Worried About The Boy", filmul va prezenta viata lui George O'Dowd, alias Boy George si evolutia lui de la un simplu functionar la vedeta pop a anilor '80.

Vom putea vedea ascensiunea lui impreuna cu grupul Culture Club, zbuciumata sa relatie cu tobosarul trupei, Jon Moss, lupta cu dependenta de heroina, sau modul total original si socant pentru unii, de a-si exprima sexualitatea.

Rolul lui Boy George va fi interpretat de Douglas Booth, iar cel al lui Jon Moss de Matt Horne.
Filmarile vor incepe luna aceasta in Manchester si va fi realizat de BBC.

Trupa Culture Club a fost una din cele mai celebre in perioada anilor '80, lansand hituri ca "Do You Really Want To Hurt Me", sau "Karma Chameleon".

S-a destramat pe la mijlocul decadei, atat datorita dependentei de heroina a lui Boy George, cat si neintelegerilor aparute intre el si tobosarul trupei Jon Moss, cu care avea o relatie. De atunci, a avut mai multe hituri solo si a performat ca DJ.

In ultimii ani, Boy George a avut probleme cu legea atat in Statele Unite unde a raportat o falsa talharie pentru care a trebuit sa faca serviciu in folosul comunitatii, cat si in Marea Britanie, unde a fost acuzat de rapire si sechestrare de persoane, pentru care a fost condamnat la patru luni de inchisoare.

Se pare insa ca in prezent Boy George revine in atentia fanilor. El va apare alaturi de Lady Gaga la concertul pe care aceasta il va sustine luna aceasta la Londra.


COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud