Biletele la turneul lui George Michael ''Symphonica'', s-au epuizat in timp record.
   
Biletele la concertele lui George Michael s-au epuizat in timp record in Marea Britanie

17.05.2011

Din clipa in care George Michael a anuntat saptamana trecuta un nou turneu, Symphonica, fanii au asteptat lipiti de calculator, sa prinda un bilet.
 
In Marea Britanie s-a inregistrat ieri un record, cand doar la Londra, unde cantaretul va sustine patru concerte, biletele s-au epuizat in 15 minute.
 
Iar in restul tarii ele s-au epuizat in 45 de minute.

Si, datorita cererii foarte mari, au mai fost adaugate inca inca patru concerte. George Michael va interpreta piese atent alese, care acopera intreaga sa cariera de aproape 30 de ani, si deasemeni cover-uri ale unor piese ale altor artisti, toate rearanjate pentru a putea fi interpretate cu o orchestra simfonica.COMENTARII

NY6J0tS2
gigel, te-ai simțit? Eu mi-am exprimat ptucnul MEU de vedere. Ce psihologie? Și nu, nu mă simt depășită, nici nu aș avea de ce ) Am descris o persoană reală een modul een care am perceput-o eu personal. Te-a afectat? Ghinion! Nu, nu mă buruiază absolut nimic, și een mod sigur nu pot fi influențată prea ușor ) Nu mă rățoiesc deloc, și dacă ești tu cel despre care am vorbit een acest articol, citește bine ce scrie, pentru că nu te judec, eeți judec doar atitudinea pe care o abordezi ce2teodată. Dar dacă nu ești tu cel despre care am vorbit, atunci de ce-ți bați capul? Pentru ce ate2t deranj? )

wxQt7eDBs
sau chatul din cuontl de gmail! sau intrati pe orice grup de discutii (daca sunteti inscrisi intr-unul) de la yahoogroups la sectiunea chat, cei pe care ii aveti in lista de messenger va vor vedea online (singurul inconvenient ar fi ca trebuie sa asteptati sa fiti 'abordati')!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud