A aparut autobiografia lui Ozzy Osbourne.
   
Autobiografie Ozzy Osbourne

26.01.2010

"O multime de lucruri nebune ma urmaresc.  Fiecare zi a vietii mele a fost un eveniment. Am luat combinatii letale de bautura si droguri timp de 30 de ani, am supravietuit unui accident aviatic si bolilor venerice, am fost acuzat de tentativa de omor.

Oamenii ma intreaba cum de mai sunt in viata si nu stiu ce sa le raspund. Daca atunci cand eram copil mi-ar fi spus cineva ca la 60 de ani voi avea cinci copii, patru nepoti, case in Buckinghamshire si Beverly Hills, bani, i-as fi spus ca-i nebun.

Dar iata-ma aici, gata sa-mi spun povestea, cu cuvintele mele, pentru prima oara.

Multe chestii nu sunt frumoase.
Am facut multe lucruri rele in viata mea. Intotdeauna am fost atras de partea intunecata.
Dar nu sunt diavolul. Sunt doar John Osbourne: un pusti din Aston care a renuntat la slujba din fabrica si a plecat sa se distreze."


Acesta este doar un fragment din autobiografia celebrului si controversatului Ozzy Osbourne, aparuta la sfarsitul anului trecut.  Cu titlul "I am Ozzy" (Eu sunt Ozzy), ea a fost foarte bine primita atat de critici cat si de fani. Este o poveste sincera, adevarata, cu mult umor.

Este povestea lui Ozzy Osbourne, nascut in 1948 in Anglia, intr-o familie modesta de muncitori, ce a ajuns sa vanda peste o suta de milioane de discuri, atat cu trupa Black Sabbath cat si solo, si sa fie premiat in intreaga lume. Este doar Ozzy!


COMENTARII

cNFFVaMbQX
Kndoelwge wants to be free, just like these articles!

R3VeKmvKB0
These pieces really set a standard in the intrsduy.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud