La Londra au avut loc funerariile cantaretei Amy Winehouse.
   
Au avut loc funerariile lui Amy Winehouse

26.07.2011

Azi la Londra, au avut loc funerariile cantaretei Amy Winehouse, care a murit sambata 23 iulie, in apartamentul ei din Camden.

Ceremonia s-a tinut la cimitirul Edgwarebury din nordul Londrei, iar apoi trupul ei a fost dus la crematoriul din Golders Green, acolo unde a fost cremata si bunica sa.

Sute de oameni, familie, prieteni si fani au venit sa o conduca pe Amy pe ultimul drum.Printre ei s-au numarat stilistul Alex Foden, cel care a creat coafura care a devenit parte integranta din imaginea lui Amy, producatorul Mark Ronson si Kelly Osbourne, cea care i-a fost prietena apropiata.

Fostul ei sot Blake Fieldeer-Civil nu a fost prezent, deoarece se afla in inchisoare, condamnat la doi ani si jumatate pentru talharie si posesie de arme de foc.

Toti cei prezenti la ceremonie i-au adus un omagiu lui Amy si au tinut sa-i celebreze viata incheiata prea curand.

Tatal cantaretei, Mitch Winehouse, care si-a luat la revedere de la fiica sa cu cuvintele: ''Noapte buna, ingerul meu. Dormi usor. Mama si tata te vor iubi intotdeauna.''COMENTARII

3sWYVzDp
Too many colinpmemts too little space, thanks!

PD5HzokpYGz
What a great resoruce this text is.

H0m3FWu42Y
I apacreipte the tip on Screengrab extension. Very simple, does one thing well. I was previously using Jing ( which I <3 ), but it’s a little bloated — too many features — for my (generally simple) needs.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud