Arnold Schwarzenegger s-a separat de sotia sa, Maria Shriver.
   
Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver divorteaza

10.05.2011

Actorul si fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzeneger si sotia sa Maria Shriver, s-au separat dupa 25 de ani de casatorie.

Acest anunt i-a luat prin surprindere pe cei care ii cunosc, si nu se stie deocamdata care este motivul acestei separari.
 
Cei doi s-au intalnit pentru prima oara in 1977, cand Schwarzenegger a fost invitat sa participe la un turneu de tenis al celebritatilor, organizat de familia Shriver.
 
S-au casatorit in 1986 si au patru copii: Katherine, nascuta in 1989, Christina, nascuta in 1991, Patrick Arnold, nascut in 1993, si Christopher nascut in 1997.


In anii trecuti, Schwarzenegger a mai avut probleme din cauza acuzatiilor ca ar fi facut avansuri sexuale altor femei, dar intotdeauna sotia i-a stat alaturi si i-a luat apararea.

In vara lui 2003, dupa o astfel de acuzatie, actorul a iesit public si si-a recunoscut greseala, cerandu-si scuze tuturor celor pe care i-a ranit.

Anuntul separarii vine la o luna dupa ce cei doi au sarbatorit cea de-a 25-a aniversare a casatoriei.

Pe 9 mai, Arnold si Maria au dat publicitatii o declaratie comuna in care anunta separarea, fara a face referire insa si la motivele care au cauzat-o: ''Amandoi am trecut printr-o perioada grea de tranzitie profesionala si personala.
Am ajuns la aceasta decizie de comun acord, dupa multe discutii, reflectii si rugaciuni.
In momentul de fata locuim separat, si incercam sa cream un viitor relatiei noastre.
Vom continua insa, sa fim parinti impreuna. Copiii sunt lumina si centrul vietii noastre. Consideram aceasta o problema personala, si nimeni din familia noastra sau dintre prietenii nostri nu vor face alte comentarii.
Solicitam compasiune si respect din partea presei si a publicului.'',se spune in declaratia celor doi.


COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud