Designer-ul britanic Alexander McQueen s-a sinucis azi.
   
Alexander McQueen s-a sinucis

11.02.2010

Creatorul de moda britanic Alexander McQueen s-a sinucis. Rebelul modei britanice,  in varsta de 40 de ani s-a spanzurat azi in casa sa din centrul Londrei. 

Ambulanta a fost chemata de urgenta, dar medicii nu au mai
putut face altceva decat sa constate decesul.

McQueen, a carui mama a decedat saptamana trecuta, traversa o perioada grea. El a postat dupa moartea mamei lui, un mesaj pe Twitter in care anunta tristul eveniment, dar in incheiere spunea ca viata merge inainte.
Se pare insa ca, pentru el, timpul
s-a oprit in loc.

Lee Alexander McQueen este unul dintre designerii britanici care au
obtinut recunoasterea internationala de foarte tanar.
Dupa absolvirea scolii, la doar 16 ani el a fost ucenic la Anderson & Sheppard iar apoi a lucrat pentru Gieves & Hawkes.

Chiar de atunci printre clientii lui se
numarau nume celebre, ca Mihail Gorbaciov sau Printul Charles.
La 20 de ani a lucrat o perioada pentru Koji Tatsuno, iar apoi pentru
Romeo Gigli.

In 1994 s-a inscris la prestigiosul Central Saint Martins College of Art
and Design din Londra, pe care l-a absolvit cu succes. Colectia sa de absolvire a fost cumparata de influenta stilista Isabella Blow, care i-a devenit o buna prietena si indrumatoare.

Colectiile sale au fost tot timpul controversate, socante chiar, aducandu-i numele de copil teribil sau chiar huligan al modei.  Nume mari din showbiz i-au apreciat si purtat insa creatiile: Bjork, Nicole
Kidman, Penelope Cruz, Kate Moss sau Lady Gaga.

A fost cel mai tanar creator care a primit "British Design of the Year", de trei ori chiar, si International Designer of the Year acordat de Council of Fashion Designer Awards.
Alexander McQueen si-a declarat inca de la 18 ani orientarea sa gay.  Familia i-a acceptat orientarea sexuala si l-a sustinut tot timpul.

In 2000, el s-a casatorit intr-o ceremonie New Age, cu producatorul de filme documentare George Forsyth. Atunci, Kate Moss i-a fost alaturi ca domnisoara de onoare. Dar, cuplul s-a despartit cativa ani mai tarziu.

McQueen a suferit un puternic soc in mai 2007 cand buna sa prietena Isabella Blow s-a sinucis atunci cand a aflat ca sufera de cancer ovarian.
Iar acum, odata cu moartea mamei sale se pare ca a fost mai mult decat putea suporta.

Luna viitoare trebuia sa-si prezinta noua colectie la Saptamana Modei din Paris. Tot atunci ar fi implinit 41 de ani.

COMENTARII

S2Dcnr296oel
BS low - raialntoity high! Really good answer!

0wZZQxs6v
A person a lot more comment, albit off subject. I used to be inside of a shop Saturday and somewhat away from sight was a project in progress. From a collection of parts, 1 extra Tucker is being built. The wonhsarmkip is flawless, and I;m sure it’s going to defy detection. Now with Tucker charges wherever these are, it may perhaps pretty effectively be worth the hard work..

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud