Actrita Marlee Matlin a alertat autoritatile atunci cand intr-un mesaj pe Twitter, un barbat ameninta ca se sinucide.
   
Actrita Marlee Matlin detectiv fara voie

24.03.2010

Actrita Marlee Matlin a trecut azi noapte prin clipe de cosmar cand, unul dintre fanii ei i-a trimis un mesaj ambiguu pe Twitter, in care isi lua la revedere ca si cum ar fi avut de gand sa se sinucida.

Actrita a incercat sa-l contacteze, dar barbatul nu
i-a mai raspuns. Disperata,temandu-se ca barbatul se va sinucide ea a alertat serviciile de urgenta si politia din Los Angeles.

A incercat apoi sa ia legatura si cu cei pe care barbatul ii avea in lista de prieteni.
Alti utilizatori i s-au alaturat si in scurt timp peste doua sute de oameni incercau sa afle cine este acest om si mai ales, unde locuieste.

Dupa aproape opt ore de cautari, Marelee a fost contactata din nou de acel barbat, de asta data de pe alt cont de Twitter.

Uimit de toata tevatura creata, el a spus ca nu a avut nici o clipa intentia sa se sinucida, ci doar sa-si inchida contul de Twitter. Abia tarziu a fost contactat de un prieten care i-a spus ce se intampla.

Barbatul in cauza este Michael Summer, are 45 de ani si este tintuit intr-un scaun cu rotile, el fiind paraplegic. In urma cu opt ani a suferit un accident si a ramas paralizat de la gat in jos.

Din clipa in care s-a aflat ca traieste, el a primit aproape 40.000 de mesaje de la oameni din toata lumea, care au stat cu sufletul la gura pana au aflat ca este bine.

Summer si-a cerut scuze pentru tot ce s-a intamplat si le-a multumit tuturor celor care s-au ingrijorat pentru el.  Si acestia sunt din ce in ce mai multi, fiindca mesajele nu inceteaza sa curga.
Iar Marlee Matlin a rasuflat usurata, chiar daca a tras o sperietura pe care n-o va uita curand.


COMENTARII

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
Introduceti codul
din imagine
  
 Sport
 Divertisment
 Celebritati
 Muzica
 Show biz
 Film
 Moda
 Ultima ora
 Clipul saptamanii
 Televiziune
 Caleidoscop

 Home
 Galerie foto
 Horoscop
 Contact


 Campionatul Mondial de fotbal 2010 Africa de Sud